Új kütyü

Új kütyüt szereztem be: GARMIN GPSMAP66s. Ez egy csúcskategóriás GPS nagyon nagy tudással, sok hasznos funkcióval.

Néhány fontosabb tulajdonság:

GEOCACHING

A Geocaching Live felületről automatikusan frissíthető, így a ponthoz tartozó leírásokat, bejegyzéseket és tippeket is olvashatom.

BIRDSEYE MŰHOLDAS LÉGIFELVÉTELEK

Letölthető nagyfelbontású térkép közvetlenül a készülékre ingyenesen. Így olyan terepen is, ahol nincs térkép, vagy a térkép mellett szeretnék látható ösvényeket, utakat, helyeket látni, úgy használhatom ezt a nem mindennapi navigációt.

ACTIVE WEATHER

Okostelefonnal használva valós idejű előrejelzések érhetőek el, s radarképen is láthatom az előre jelzett körülményeket.

BEÉPÍTETT LÁMPA

A GPSMAP 66 sorozat mindegyikében már megtalálható a LED-es irányfény, mely egyrészt segélyhívó jelzőfényként is használható, másrészt egy biztonsági zseblámpával kevesebbet kell bepakolni.

A Garmin Explore App egy könnyű tervezési lehetőség számítógépen, de okostelefonon keresztül is. Nem kell lefedettség a szinkronizációhoz, tervezéshez, mégis átlátható marad a túra.

TERMÉSZETBE KÉSZÜLT

A katonai szabványok szerint készült készülék, mely a MIL-STD-810 szabvány használatával ellenáll a hőingadozásoknak, rázkódásnak, víznek, sőt éjjellátóval is használható.

A gyári Garmin akkumulátorról akár 12 órát is üzemel, de ha mégis lemerül 2 ceruzaelemmel elmegy még 6-8 órát.

Share This:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük